Mahmut Akbıyık CHP'den Doğanşehir Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını Açıkladı (Videolu Haber )

Doğanşehir 'de belediye başkanlığı için  aday adayları belli olmaya başladı. Chp Doğanşehir İlçe binasın Yaklaşık 40-50 araçlık bir konvoyla ve 200-250 kişilik bir grupla gelen Mahmut Akbıyık   CHP'den Doğanşehir Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını Açıklandı .Evraklarını Doğanşehir CHP ilçe Başkanı Kenan Erdem teslim etti.

Mahmut Akbıyık CHP'den Doğanşehir Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını Açıkladı (Videolu Haber )
Doğanşehir 'de belediye başkanlığı için  aday adayları belli olmaya başladı.Chp Doğanşehir İlçe binasın Yaklaşık 40-50 araçlık bir konvoyla ve 200-250 kişilik bir grupla gelen Mahmut Akbıyık   CHP'den Doğanşehir Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını Açıklandı .Evraklarını Doğanşehir CHP ilçe Başkanı Kenan Erdem teslim etti.

Mahmut Akbıyık Kimdir:
1964 Reşadiye doğumlu evli ve 4 çocuk babası ticaret uğraşıyorum. Halkın içinden bir kişi olarak sorunları daha iyi çözüm getireceğime inanıyorum. Ve bu yüzden bu göreve talip oldum. Eğer kısmet olursa başkan olursam din dil ırk ayrımı yapmadan ne mutlu insanım diyerek görevimize devam edeceğiz. Karşı partideki tüm aday arkadaşlarada başarılar diliyorum.
Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2018, 18:02

Eren Aslan

YORUM EKLE
YORUMLAR
ergün
ergün - 5 yıl Önce

slm arkadaşlar bir aday adayının baş vurusunu niye bukadar sansasyonel bir olaymış gibi veriyosunuz??

ergün
ergün - 5 yıl Önce

sanırım 5 yada 6 aday var bunlara neden yer vermiyosunuz isimlerini bari yazın...doğru bir iş yapmıyosunuz tarafsız değilseniz onuda belirtın bilelim...

ergün
ergün - 5 yıl Önce

bu kadar da olmaz ki bunun adını burda yazmak istemiyorum

SIRADAKİ HABER