Hüseyin Dulkadiroğu Chp'de Doğanşehir Belediye Başkanlığı için Aday Adayı Oldu

Doğanşehir 'de belediye başkanlığı için aday adayları belli olmaya başlandı.İlk Olarak CHP den Hüseyin Dulkadiroğu Chp'de Doğanşehir belediye başkanlığı için aday adayı olduğunu açıklandı.

Hüseyin Dulkadiroğu  Chp'de  Doğanşehir Belediye Başkanlığı için Aday Adayı Oldu

Doğanşehir 'de belediye başkanlığı için  aday adayları belli olmaya başlandı.İlk Olarak CHP den Hüseyin Dulkadiroğu  Chp'de  Doğanşehir belediye başkanlığı için aday adayı olduğunu açıklandı.Chp dpğanşehirİlçe binasın karabalık biri grup eşliğin de,CHP Doğanşehir İlçe başkanı Kenan Erdem evrakları ile başvurdu.Konuşmasında
Ben öncelikle hepinize hoş geldin diyor canı gönülden teşekkür ediyorum. Sizleri ani olarak davet etmeme rağmen birçoğunuz işleri olmasına rağmen geldiniz. Bu benim için onur vericidir. Hepinize çok teşekkür ederim.  Parti örgütünün aldığı karar doğrultusunda aday adaylığı başvurusunu değerlendirerek bir an önce aday adaylığımı açıklamak istedim. Eğer bir karardan eminseniz inanıyorsanız hiç beklemeden kararınızı uygulamak zorundasınız. Bende başkanlık aday adaylığını bugün resmen açıklıyorum. Kısaca kendimden bahsetmek istiyorum. Biz aslen sürgülüyüz ama ben Doğanşehir doğumluyum Evli ve  üç çocuk babasıyım ikisi üniversite 1 de orta öğretimdedir. Babam yıllarca Doğanşehir de marangozluk yapmıştır. Vahap usta olarak Doğanşehir de ve çevresinde tanınır. CHP de yıllarca hizmetlerde bulunmuştur. Benim ilk ve orta öğrenimimi Doğanşehir de bitirdikten sonra Fen Fakültesi Matematik Bölümünü bitirerek Milli Eğitim Bakanlığı okullarında Matematik öğretmenliği yaptım. Daha sonra Almanya’ya giderek orada Mimarlık Fakültesini bitirerek Mimar olarak çalıştım. Bu arada İnşaat Mühendisliği alanında Mastır yaparak Yüksek inşaat Mühendisi olarak Türkiye ye döndüm. Yani doğup büyüdüğüm yer olan Doğanşehir’ e geldim.  Memleket sevdası ağır bastı.  Avrupa ya da gitseniz Amerika’ya da gitseniz içinizde memleket memleket sevgisi varsa orası sizin için en güzel yerdir. Dünyanın en güzel yerini sevmemişseniz orası dünyanın en güzel yeri değildir. Biz memleketimizi sevdik bu memleketin güzel olması en büyük arzumuzdur.
Doğanşehir çevre ilçeler arasında doğasıyla, coğrafi konumuyla, havasıyla, suyuyla en güzel bir yöredir. Ben çocukluğumdan beri bilirim ki Doğanşehir kültürel değerlere çok değer veren bir yöredir. Gelişmelere en açık bir yöredir. Büyük yöremin güzelliği o insanların mutluluğuna ve ekonomisine, canlılığına yansır. Bende bu yörenin tüm mahallerinin en güzel olması için bu yolda aday oldum ve teknik bilgi ve tecrübelerimle, bir Doğanşehirli olarak Doğanşehir’i çok iyi tanıyan biri olarak. Doğanşehir’i layık olduğu yere getireceğim. Hepinize candan teşekkür ederim. Dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2018, 16:16

Eren Aslan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER