MALATYA'DA İYİ PARTİ ADAY ADAYLARINDAN ÖZGÜR BOZKURT İSMİ ÖN PLANA ÇIKIYOR

MALATYA'DA İYİ PARTİ ADAY ADAYLARINDAN ÖZGÜR BOZKURT İSMİ ÖN PLANA ÇIKIYOR

MALATYA'DA İYİ PARTİ ADAY ADAYLARINDAN  ÖZGÜR BOZKURT İSMİ ÖN PLANA ÇIKIYOR
Genç ve Girişimci yapısıyla dikkat çeken Bozkurt projeleri ile dikkatleri üstüne çekmeyi başardı.
            Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlere yaklaşıldıkça partilerde isimler her geçen gün ön plana çıkıyor. Ülke genelinde başarılı bir ivme yakalayan İyi Parti Malatya'da da aynı ivmeyi yakaladı. Son günlerde halkın arasında ve yerel basında ismi ön plana çıkan Özgür BOZKURT'da bu ivmeyi daha yukarıya taşıyacağa benziyor.
FARKLI BİR ADAY ADAYI PROFİLİ: EKONOMİK, SOSYAL, TARIMSAL VE HAYVANCILIK PROJELERİ
            Konuşmalarıyla farklı bir  aday adayı olduğunu gösteren Özgür BOZKURT projeleri ile de dikkatleri üstüne çekmeyi başarıyor. Orman Mühendisi olan Bozkurt özellikle ekonomik, sosyal, tarım, hayvancılık ve orman alanlarında iddialı projeler sunarak ülkenin ve Malatya'nın sorunlarına vakıf olduğunu gösteriyor ve sorunları çözüm önerileriyle birlikte gündeme getiriyor. Genç ve çalışkan bir aday adayı profili çizerek seçmenin gönlünde yer etmeyi başaran Bozkurt: "Özellikle işsizliğin büyük problemler oluşturduğunu ve köklü çözümler; işgücünde altyapı projeleri ve sosyal konularda toplumumuzun desteğe ihtiyaç duyduğu her alanda bir çok projemiz var. Sadece iktidar yanlılarının değil bütün vatandaşlarımızın yararlanacağı yasal düzenlemeler gerçekleştireceğiz. Bu projelerimizden bazılarından kısaca bahsetmek isterim.  Tütün yasasında yapılan değişikle yabancı sermayenin önüne atılan tütün üreticimizin gerçekleştirilecek yasal düzenlemelerle tekrar hak ettiği yere taşıyacağız. Yanlış sigorta uygulamalarıyla yüksek zararlara uğratılan kayısı üreticimizin olması gerektiği gibi faydalanabileceği sigorta sistemini hayata geçireceğiz. Çiftçimizin içinde boğuldu borçlandırma ve erteleme sistemini çiftçimizin borçlanmayacağı bir sisteme kavuşturarak kökten bir çözüm getireceğiz. Dünya da örnekleri olan kooperatifleşme sisteminin çiftçimizin lehine desteklemelerle Malatya'mızın ürünlerini dünya pazarına açacağız.Özellikle kayısı sektöründe tekelleşen düzeni vatandaş ve çiftçimiz lehine bozacağız. Bunlarla birlikte daha bir çok projemiz vatandaşımızın refahı ve hayat standartlarının yükselmesi için hazır." ifadelerini kulladı.
AYRIŞTIRICI VE KUTUPLAŞTIRICI DEĞİL, KAYNAŞTIRICI SİYASET
            Ülke genelinde yaşanan problemlere de değinen Bozkurt: "Yapılan yanlış uygulamalar, birilerine peşkeş çekilen rant alanları, belli konumlarda olan insanların kişisel çıkarları bu milletin sırtında büyük bir kambur oluşturmaktadır. Bizler bu rant  düzenini bozacağız ve milletin hakkını tekrar millete vereceğiz. Yolsuzluklarla ve siyasi ahlaksızlıklarla sürekli olarak gündeme gelen Malatya'nın ülke genelinde bozulan imajını tekrar sağlamak için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Verilen sözlerin ve vaatlerin meclise girildikten sonra unutulduğu tamamen kişisel çıkar derdine düşüldüğü ve Malatya'nın geri plana atıldığı klasik siyasi profilden Malatya'yı kurtaracağız. Malatya'yı bir bütün olarak görüp herkesimin derdine çare bulmak için çalışacağız. Ülke genelinde bilinçli olarak yapılan kutuplaştırma uğraşlarına karşın birleştirici ve kaynaştırıcı siyasetimizle ülkemizi hak ettiği konuma taşıyacağız." dedi.
            Aday adaylık çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri ve mahalle gezileri gerçekleştiren Bozkurt vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Ülkenin içinde bulunduğu durumdan rahatsız olduğunu belirten vatandaşın İyi Parti'nin kendileri için bir umut olduğunu dile getirdi.  
 
Güncelleme Tarihi: 00 0000, 00:00

Eren Aslan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER