Ak Parti Malatya Milletvekili Adayları Listesi

Ak Parti Malatya Milletvekili Adayları Listesi

Ak Parti Malatya  Milletvekili Adayları Listesi

 Bulent Tufenkci

Emine Akkurt

Mehmet Gorgec

Mustafa Ozhusrev

Öznur Çalık

Taha Özhan

Bülent Tüfenkçi - Özgeçmiş

26.04.1966 Malatya/ Yeşilyurt’ta Doğdu, İlkokuluyeşilyurt İ.Ö.O Tamamladıktan Sonra Orta Ve Lise’yi Yeşilyurt İmamhatip Lisesinde Okudu. Daha Sonra Ankara Ünv. Hukuk Fakültesini Bitirdi. 1990 ‘ Dan Danitibaren Malatyada Serbest Avukatlık Yaptı. Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlurında Görev Aldı. Refah Partisi İlçe Yönetiminde Bulunduktan Sonra Ak Partinin Kuruluşu İle Birlikte İl Disiplin Kurulunda Görev Aldı. Daha Sonra Siyasi Ve Hukuk İşleri Başkanlık Görevini Sürdürmekteykendaha Sonra İl Başkanı Olarak Görevine Devam Etti.

Emine AKKURT- Özgeçmiş

12 Aralık 1978 ‘De Malatya’da Doğdu.

Sırasıyla, İlkokul, Ortaokul Ve Lise Öğrenimini Malatya’da Tamamladı.

1999 Yılında Başörtüsünün Okullarda Yasaklanmasıyla Okuduğu Haberleşme Mühendisliği Bölümünden 1.Sınıfta Zorunlu Olarak Ayrıldı.

28 Şubat Başörtüsü Olaylarında Malatya’da Gözaltına Alınarak Hapis Yattı.

2002-2004 Yılları Arasında Malatya’da Bir Yerel Radyoda Çalıştı.

AK Parti Malatya İl Kadın Kolları Başkanlığında, Başkan Yardımcılığı Görevini 29 Mart 2004 Yerel Seçimler Sonuna Kadar Sürdürdü.

2004 Mayıs Ayında AK Parti Genel Merkez Tarafından AK Parti Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Olarak Atandı.

2004 Aralık Ayında İlk Defa Siyasi Partilerin Yan Kuruluşlarında 1.Olağan Kongre Kararıyla AK Parti Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Olarak Seçildi.

2008 Nisan Ayında Yapılan 2.Olağan Kongreyle Tekrar AK Parti Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Olarak Seçildi.

2012 Mart Ayında Yapılan 3.Olağan Kongreyle Yine Seçilerek AK Parti Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Olarak Görevini Devam Ettirdi.

2010 Yılında Halen Başkanı Olduğu ASIM’IN NESLİ Gençlik Tarih, Kültür, Sanat, Araştırma Geliştirme Derneğini Kurdu. Malatya Görme Engelliler Spor Kulübünün Onursal Başkanlığını Devam Ettirmektedir. 1998 ‘Den Bu Yana MAZLUM DER Üyesidir. Malatya’daki Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Ortaklaşa Pek Çok Çalışma Yapmıştır.

Başörtüsü Sorunundan Dolayı 28 Şubat Döneminde Bıraktığı Eğitim Hayatına, Başörtüsü Yasağının Ortadan Kaldırılmasıyla Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü Öğrencisi Olarak Devam Etti.

0-6 Yaş Kayısıçiçeği Kreş Ve Gündüz Bakımevinin Sahibi Ve Yöneticisidir.


Sıralama ve özgeçmişler eklenecektir...
Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2015, 14:11

Eren Aslan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER