CHP Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Ön Seçimle Belli Oldu. Videolu Haber

04.12.2018 Tarihin de yapılan ön seçimle Doğanşehir CHP Belediye Başkanı adayı Mehmet Bayram Oldu.

CHP Doğanşehir Belediye  Başkan Adayı Ön Seçimle Belli Oldu. Videolu Haber

04.12.2018 Tarihinde yapılan ön seçimle Doğanşehir CHP Belediye Başkanı Adayı Mehmet BAYRAM oldu. CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman TUTDERE 'nin katılımı ile Doğanşehir Belediye düğün salonunda yapılan ön seçime yaklaşık 1200 partili katıldı. 5 Aday Adayı ile gidilen ön seçimi eski Erkenek Belediye Başkanı olan Mehmet BAYRAM, oylamaya katılan 714 kişinin 457'sinin oyunu alarak açık ara kazandı.
Ön seçim açılış konuşmasında CHP Adıyaman Milletvekilli Abdurrahman TUTDERE ''Bu gün burada en demokratik hakkımız olan oy kullanmak için toplandık. 1 ve 2 nolu sadıklarımızda alfebetik sıraya göre oy kullanacağız. Amacımız AKP'e faşizmini yerelden başlayarak yıkmak ve demokratik yerel yönetimini Doğanşehir'e getirmektir. Aday adayı olan 5 arkadaşıma teşşekkür ederim. Siz değerli partlililerim bugün buradaki katılımınızdan dolayı teşekkür ederim. Umarım bizler için daha iyi günler gelir.
Sonrasında yoğun bir ilgi ile sandıklara gidildi. Yaklaşık 750 kişi oy kullandı. Ön seçim başlangıç ve bitimine kadar coşkulu ve birlik mesajları verildi. Saat 17:00 kapatılan sandıkların sayımlarına geçildi.

Sayım sonuçları

1. Mahmut Akbıyık             53 
2. Mehmet Bayram            457
3. Hüseyin Dulkadiroğlu  53 
4. İbrahim Karaman         136 
5. Hüseyin Özer                12


Oylama sonuçu Mehmet BAYRAM açık ara fark ile Chp Doğanşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Resmi sonuçları cuma günü CHP Doğanşehir İlçe Binasında açıklanacaktır.



  

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2018, 09:46

Eren Aslan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER