Akp Adayları ve Mahalleli Birbirine Girdi

Malatya Battalgazi ilçesine bağlı Orduzu Kaldırım mahallesi civarında AKP Milletvekili Adayları ve Mahalleli arasında önce hakaretle başlayan kavga bir anda büyüdü.

Akp Adayları ve Mahalleli Birbirine  Girdi


Seçim çalışmaları kapsamında mahalle mahalle dolaşan AKP Malatya İl teşkilatı Orduzu'da beklenmeyen bir tepki ile karşılaştı.

Malatya'nın Battalgazi ilçesine bağlı Orduzu Beldesi'nin Kaldırım Mahallesine gelen AKP Malatya İl Teşkilatı Milletvekili Adayları Mustafa Şahin, öznur çalık, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ve AKP Battalgazi ilçe başkanı Osman Güder beklenmeyen bir protesto ile karşılaştıkları iddia edildi.

İddialara göre sözlü kavganın nedeni Mahallelinin Hizmet Alamadıklarını, AKP'yi istemediklerini ve Selahattin Gürkan'ı görmek istemediklerini belirtmeleri üzerine çıktığı belirtildi.


Kürsüye çıkan Selahattin Gürkan yuhalanırken, Olayın büyümesi üzerine Gürkan mahalleyi terk etti. Ardından kürsüye çıkan Milletvekili Adayı Mustafa Şahin gelenlere hakaretlerde bulunduğu iddia edildi.

Güvenlik güçlerinin gelmesi ile AKP toplantısına gelen izleyicilerden bazıları gözaltına alınmaya çalışıldığı ve daha sonra serbest bırakılarak oradan uzaklaştırıldığı iddia edilirken, Öznur Çalık'ın toplantıyı sürdürme ısrarı ayrıca tepkiye yol açtığı vurgulandı.

Kaynak : Malatyadan.com
Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2015, 12:40

Eren Aslan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER